WIE = WAT = = WERK
= WERK Zijn projecten waar we trots op zijn.
NOVIOSCAN Het produceren van een stoere userstory die past bij de nieuwe huis style en naam. Het ging hier om een medisch apparaat dat door ultra sound de blaas scant. Het resultaat was te zien op the International Continence Society Congress 2017. (lees hier verder)
BILL RINGA Als communicatie bureau werken wij als full service communicatie bureau en ontwikkelen en produceren alle communicatie en marketing uitingen. Een bijzonder product vraagt om een bijzondere identiteit en beeld taal. Daar zijn wij goed in. (lees hier verder)
NATIONALE JENEVER MUSEUM Om sponsoren te werven voor de renovatie van de molen de Walvis, tijdens het jenever festival 2017, bedachten we Klare taal, een magazine met daar in verhalen over de jenever cultuur. (lees hier verder)
s'MAAK Voor de gemeente Schiedam hebben wij In 2015 , verantwoordelijk voor de beeld redactie, en Wij zijn FORT een magazine ontworpen genaamd s'MAAK. In 2018 hebben we de 10de editie, ook het laatste nummer, mogen maken. Met een oplage van 33k was het maken van s'MAAK een feestje, elke keer weer. (lees hier verder)
AVANS HOGESCHOOL Een stoere en no-nonsense identiteit dat is wat ze wilde bij Avans Hogeschool en dat hebben we ze gegeven. In 4 jaar hebben we de beeldtaal in alle lagen van hun communicatie kunnen ontwikkelen en mogen domineren. Het resultaat was een sterke herkenbare beeldtaal. (lees hier verder)
RE-DISIGN We hebben ook verschillende klanten die een aanpassing in hun huis style wensen. Die helpen we natuurlijk graag. Voor een restaurant hebben we een bar kaart en een menu kaart opnieuw vormgegeven. Maar ook complete huisstijlen met daar bij behorende communicatie middelen maken is... (lees hier verder)
TU DELFT 45 werknemers portretteren voor een website en dit doen met een style.. Voor de TU Delft, faculty Applied Sciences, hebben we dit in een week laten fotograferen. Het idee was iedereen te portretteren in een actie dat verbeeld wat hun studie inhoud. (lees hier verder)
mail@bobisvisuelecommunicatie.nl / +31 (6) 146 681 97
MARCONISTRAAT 38 3029AK ROTTERDAM (NL)